ostarija-kovac.si

O Nas

Oštarija Kuhar-Kovač se nahaja v Melincih in je del občine Beltinci. Nahaja se v neposredni bližini reke Mure. Oštarija je znana po dolgoletni tradiciji in med ostalim ponuja različne storitve. Razvajamo vas lahko v naši Oštariji Kuhar-Kovač, ki je v središču majhne vasice ali Oštariji pri reki Muri. Zraven tega pa ponujamo tudi prenočišča, manjše ali večje prostore za razna slavja in catering.

Oštarija praznuje 100. letno obletnico, ki se prenaša iz roda v rod.

Prva lastnica

Njena prva lastnica je bila Marija Kuhar, ki je kot ena izmed redkih dobila obrtno dovoljenje, sedaj pa je njen lastnik Franc Kovač.

Dostava hrane (catering)

Oštarija Kuhar-Kovač ponuja dostavo hrane (catering), domače izbrane jedi, jedi po naročilu, izbrana domača vina, mirno in prijetno domače okolje in prostor za manjše zabave oziroma poslovne sestanke v kapaciteti  60 oseb.

Melinci

Melinci so odlično izhodišče za raziskovanje narave s kolesom, avtom ali kar peš. Namestimo vas lahko v eno izmed naših prenočišč in vas zjutraj razvajamo z odličnim zajtrkom, kasneje pa vam ponudimo različno kulinariko v naši Oštariji Kuhar Kovač ali pa v Oštariji pri reki Muri, kjer ste v neposrednem stiku z naravo.

Optimized by Optimole