ostarija-kovac.si

Rezervacije

Nahajate se v osrčju Prekmurja, kjer vam ponujamo udobno prenočišče, okusno hrano in nepozabne doživetje ob reki Muri. Naš sistem za rezervacijo vam omogoča enostaven pregled razpoložljivosti sob in apartmajev, z možnostjo neposredne rezervacije. Poleg tega lahko raziskujete vse, kar vam Oštarija Kovač ponuja, od raznolikih sob, do kulturnih in športnih aktivnosti v okolici.

Preden se odpravite na raziskovanje naše spletne strani, vas vljudno prosimo, da upoštevate informacije o zasedenosti sob in apartmajev ter se izogibate rezervaciji že zasedenih datumov. Naše osebje je vedno na voljo za pomoč in informacije, zato se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov, če potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri rezervaciji.

Uživajte v vašem virtualnem obisku in upamo, da vas kmalu pozdravimo tudi v živo!

Spodaj predstavljena tabela prikazuje razpoložljive sobe in apartmaje ter njihovo zasedenost ob določenimi datumi:

Tip sobe/apartmaja Postavitev sobe Zasedeni datumi
Sobe Kovač Enoposteljna soba
Sobe Kovač Soba za dve osebi
Sobe Kovač Družinska soba
Prekmurski raj Prekmurski raj apartma
Prekmurska oaza Prekmurska oaza apartma

Pri rezervaciji lahko izberete razpoložljive datume glede na vaše potrebe. Vendar vas prosimo, da ne izbirate zasedenih datumov med postopkom rezervacije, saj bodo takšne rezervacije prekinjene in ne bodo veljavne. 

Za rezervacijo vašega bivanja vas prosimo, da izpolnite obrazec za rezervacijo. Po oddaji obrazca boste prejeli e-poštno sporočilo z vsemi podrobnostmi. Ko bo vaša rezervacija pregledana in odobrena, boste prejeli potrditveno e-pošto.

Hvala za razumevanje in zaupanje!

  • Naslov

    Melinci 78a, 9231 Beltinci, Prekmurje-Slovenija

  • Telefon

    041-717-089 (Franc Kovač), 070-247-110 (Rok Kovač: spusti), 031-366-027 (Maja Kovač)

  • E-mail

    info@ostarija-kovac.si

Polja, označena z * , so obvezna!


Sobe Kovač

Sobe Kovač ponujamo razne nastanitve. Izbirate lahko med družinsko sobo, enoposteljno sobo ali sobo za dve osebi. Vsaka soba ponuja zraven postelje še TV, brezplačen Wi-Fi,  svojo kopalnico s tušem in WC ter razgled na vas. Pri vhodu Sobe Kovač ponujamo še skupno teraso, ki je povezana z Oštarijo Kuhar-Kovač. Vse sobe imajo prav tako možnost za dodatno ležišče. Zraven nočitve pa si lahko ob dodatnem doplačilu naročite še zajtrk  v Oštariji Kuhar-Kovač.

DRUŽINSKA SOBA: Družinska soba ponuja štiri ležišča, ki zajemajo eno zakonsko posteljo in eno dvonadstropno posteljo. Soba ima tudi TV in brezplačen Wi-Fi. Poleg tega pa ima še predprostor in svojo kopalnico z WC in s tušem.

ENOPOSTELJNA SOBA: Enoposteljna soba ponuja enojno ležišče, TV in brezplačen Wi-Fi. Poleg tega pa ima še svojo kopalnico z WC in s tušem.

SOBA ZA DVE OSEBI: Soba za dve osebi ponuja zakonsko posteljo, TV in brezplačen Wi-Fi. Poleg tega pa ima še svojo kopalnico z WC in s tušem.

PREKMURSKI RAJ

Apartma se nahaja na mirni lokaciji v Strehovskih goricah. Prekmurski raj ponuja štiri ležišča in dve dodatni ležišči (po potrebi).  Deljen je na pritličje in prvo nadstropje. Pritličje vsebuje kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, predprostor in kopalnico. Kuhinja z jedilnico je popolnoma opremljena, saj zajema jedilno mizo za 6 oseb in kuhinjo, ki vsebuje pomivalni stroj, hladilnik, pečico, štedilnik, mikrovalovno pečico, kavni aparat, kuhinjske pripomočke in jedilni pribor. Dnevna soba ponuja raztegljiv kavč, mizo, TV in brezplačen Wi-Fi. Kopalnica pa ponuja WC in tuš kabino. V prvem nadstropju sta dve spalnici, ki vsebujeta zakonski postelji. Okolica apartmaja ponuja še ograjeno teraso s pogledom na vinograde in dve parkirišči.

PREKMURSKA OAZA

Apartma se nahaja na mirni lokaciji v Strehovskih goricah. Prekmurska oaza ponuja štiri ležišča in dve dodatni ležišče (po potrebi). Vsebuje kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, predprostor, kopalnico in dve spalnici. Kuhinja z jedilnico je popolnoma opremljena, saj zajema jedilno mizo za 6 oseb in kuhinjo, ki vsebuje pomivalni stroj, hladilnik, pečico, štedilnik, mikrovalovno pečico, kavni aparat, kuhinjske pripomočke in jedilni pribor. Dnevna soba ponuja raztegljiv kavč, mizo, TV in brezplačen Wi-Fi. V kopalnici imate WC in tuš kabino. Vsebuje tudi dve spalnici. Prva spalnica ponuja zakonsko posteljo, druga spalnica pa ima dve enojni postelji. Okolica apartmaja ponuja še ograjeno teraso  s pogledom na vinograde in dve parkirišči.

Optimized by Optimole